Woonpark ’t Laar

Ruime nieuwbouwwoningen in Julianadorp

Zaterdag 3 februari startte de verkoop van de nieuwe woningen en vrije bouwkavels op Woonpark ’t Laar. Er komen 22 rijwoningen en acht twee-onder-een-kapwoningen. Van deze laatste categorie zijn er vier comfortwoningen. In een comfortwoning beschik je over alle woonvoorzieningen op één en dezelfde woonlaag: de woonkamer, de keuken en de slaapkamer mét ensuite-badkamer bevinden zich allen op de benedenverdieping. Ideaal voor de toekomst. Wil je liever zelf je huis bouwen? Naast de keuze uit drie woningtypen, kun je ook kiezen voor een vrije bouwkavel.

Wonen in een knusse wijk in Julianadorp

Woonpark ’t Laar is een nieuwbouwproject in Julianadorp. De gloednieuwe woonwijk onderscheidt zich van andere nieuwbouwprojecten in Julianadorp door de natuurrijke setting en de variatie in woningtypes. De grote, beschutte kavels liggen aan rustige straatjes met groene hagen. De nieuwbouwwoningen zijn ontworpen met koloniale stijlelementen die perfect passen in de landelijke omgeving. Deze gloednieuwe, knusse woonwijk geeft een geheel nieuwe dimensie aan wonen in Julianadorp.

Wonen in een oase van groen in op Woonpark ’t Laar

Met een woning in Woonpark ’t Laar woon je in een parkachtige, groene omgeving. Maar ook in de omliggende omgeving haal je als natuurliefhebber je hart op. Houd je bijvoorbeeld van wandelen? Je kunt het hele jaar door heerlijk uitwaaien op het Noordzeestrand. Dit drie kilometer lange strand is het schoonste en mooiste van Nederland. Of sla af richting de duinen. Hier kun je via verschillende wandelroutes ontspannende wandeltochten maken.

 

Aanbod

Wilg
Woonopp. 145 m²
Kavelopp. 267 - 349 m²

Meer informatie »

Populier
€ 182.500 - € 231.500
Woonopp. 112 m²
Kavelopp. 104 - 292 m²

Meer informatie »

Vrije kavel
€ 91.500 - € 152.000
Kavelopp. 378 - 555 m²

Meer informatie »

Adore
€ 245.000 - € 255.500
Woonopp. 109 m²
Kavelopp. 267 - 375 m²

Meer informatie »