Locatie

ROUTEPLANNER

Winkels en scholen in Julianadorp

In Woonpark ’t Laar heb je alle voorzieningen die Julianadorp biedt binnen handbereik. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht in het overdekte winkelcentrum Dorperweerth en het nieuwe winkelcentrum De Riepel, mét ruime parkeermogelijkheden.

Julianadorp telt zes basisscholen, keuze genoeg dus. Ook voor het middelbaar onderwijs kun je in Julianadorp terecht. Scholengemeenschap Scholen aan Zee biedt voortgezet onderwijs op allerlei niveau’s aan, van vmbo-basis tot gymnasium.

Uitvalswegen dichtbij Den Helder en Alkmaar

Vanuit je ruime nieuwbouwwoning rijd je met de auto zo de N9 naar Den Helder of Alkmaar op. Natuurlijk kun je ook kiezen voor het openbaar vervoer: tussen Julianadorp en Den Helder rijdt elk kwartier een bus.

Vrije tijd en ontspanning in Julianadorp

Op adem komen in de bossen of op het strand? Op de omliggende bospaadjes van Woonpark ’t Laar is het heerlijk joggen of wandelen. Via de nabijgelegen weg rijd je bovendien in een mum van tijd naar Callantsogervaart. Op nog geen vijf minuten afstand van ’t Laar vind je het compleet vernieuwde hertenkamp, een nieuwe paardenweide en een nieuwe kinderboerderij met kleinvee, geiten, varkens en ezels. De boerderij is te vinden achter op het woonzorgpark Noorderhaven aan de Perenhout 11.